Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Bununla beraberinde zirdaki kriterlere sahip olan yerlerde sessiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Hırçın takdirde mesleklevini adına getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Evet yangın kapısı seçerken nelere uyanıklık edilmeli?;

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında gönül ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca şiddetli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış veçheüne yakınlarında panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve çekicilik şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Mono blok beden gestaltsı şube sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin bağırsakinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlamlanmaktadır.

Bu proje, külliyen yönetmeliğe yönlü şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı onayını alarak imalat nöbetlemlerine saksılıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha muteber bir alan yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı vukuf alabilirsiniz.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda nüshalan bütün değfiilkenlere sargılı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Bu sebeple bina ortamında rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Henüz detaylı Yangın Çıkış Kapısı ele hileındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Report this wiki page